Stresscoaching

Forebygning og behandling
Stress kan både forebygges og behandles. Jeg har gennem årene hjulpet rigtigt mange til et liv med mindre stress gennem stresscoaching.

Stress kommer, når virkeligheden ikke er, som vi vil have, den skal være

Akut stress, der forsvinder igen, er ok, men langvarig stress er skadelig. Stress kan udspringe både af oplevelser og tanker. Stress er forskellig fra person til person, og stresssignaler er mangfoldige men kan f.eks. være: midlertidig hjertebanken, kropslig uro, anspændthed, søvnproblemer, træthed, manglende koncentration og glemsomhed, kort lunte, forhøjet blodtryk, tendens til gråd eller trækken sig ind i sig selv.

Pas på dig selv!

Ønsker du at forebygge stress, eller har du mærket nogle af stresssignalerne, og ønsker du at ændre på det, så kan jeg hjælpe dig gennem stresscoaching. Jeg har mangeårig erfaring, også fra virksomheder, og er certificeret stresscoach.  

Hvad kan jeg hjælpe med?

Forebygning af stress

Stresscoaching giver dig simple metoder kan forebygge stress i hverdagen. Både gennem praktiske værktøjer, men også ved at afdække og ændre mønstre og vaner, der på sigt vil kunne føre til stress.

Lær at genkende dine stresssignaler

Din krop fortæller dig, hvornår den har fået nok, og den gør det i god tid. Det er bare ikke altid, vi får lyttet godt nok efter. Jeg kan hjælpe dig med at opdage din krops signaler i så god tid, at du kan nå at bremse stressen.

Få konkrete værktøjer

Få konkrete stressreducerende værktøjer, der kan hjælpe dig til fysisk og mental afstressning

stresscoaching
Jeg har et sted, hvor du kan finde roen.

Terapi og stresscoaching i skønne omgivelser mellem Kolding og Vejle

Du finder min klinik i skønne omgivelser i Gravens nær Egtved, mellem Kolding og Vejle. Her har jeg rammerne til at vi sammen kan arbejde for at afhjælpe og forebygge stress.

Det er vigtigt at sige, at jeg er certificeret stresscoach , og inden du booker tid er du meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak, for at finde ud af hvordan jeg kan hjælpe dig.

Ring eller skriv til mig via nedenstående kontaktoplysninger.

Kontakt mig allerede i dag -
Det er ganske uforpligtende.

E-mail adresse

Mail@karindahl.dk
Klik for at sende mail

Telefon

+45 2395 8045
Telefontid hverdage kl. 7.30 til 8.30

Adresse