Forældrerådgivning

Forældrerådgivning: Få hjælp til at klare de hårdknuder, familien kan løbe ind i.

Når vi udvikler os sammen som mennesker, er det naturligt at få brug for hjælp

Familier er en sammensætning af mennesker, der både udvikler sig i fællesskab og individuelt. Som forælder kan det være svært at håndtere både sin egen hverdag, udfordringer og udvikling, og samtidig have fuldt overblik over, indsigt i og overskud til at håndtere, den udvikling børnene og partneren gennemgår – og så er det, at vi risikerer at køre fast.

Det er helt naturligt – og nogle gange kræver det bare et lille skub for at komme i gang igen

Det kan jeg hjælpe med gennem familierådgivning. 

Typiske problemstillinger

Balancen i familien, hvor børnene er blevet teenagere

Når vores børn bliver ældre, begynder de at løsrive sig fra os forældre, og deres stadig mere selvsikre og egenrådige personligheder kan godt komme lidt på kant med forældrenes forstillinger om hvad der er det rigtige, både for det unge menneske og for familien som fællesskab.

Usikkerhed og uenighed om børneopdragelse

Der er så mange eksperter derude i verden, som mener, at børn skal opdrages på den ene eller den anden måde, for at blive “rigtige mennesker”, og det er nemt at gå i den fælde, at tro på alt hvad der bliver sagt. Samtidig kommer I forældre fra forskellige baggrunde og forskellige opdragelser, og det kan godt skabe både uenighed og usikkerhed. 

Udfordringer med familiemønster og struktur

I en travl hverdag med fuldtidsjobs, fritidsinteresser, daginstitutioner og alt det vi skal i hverdagen, kan det være svært at få skabt et familiemønster, som vi alle trives i. Jeg kan hjælpe Jer med at prioritere. 

Familieterapi mellem kolding og vejle

Familierådgivning mellem Kolding og Vejle

Kommer I hos mig for at få familierådgivning, foregår det i min hyggelige klinik i Gravens ved Egtved, midt mellem Kolding og Vejle. 

Her kan jeg tilbyde trygge og fortrolige rammer, hvor det er helt naturligt, at tale om det, der kan holde os tilbage fra at leve det familieliv vi ønsker. 

I er altid velkomne til at kontakte mig før I booker en tid, for at få en ganske uforpligtende snak og mærke efter, om kemien er rigtig til at gå videre. 

Kontakt mig allerede i dag -
Det er ganske uforpligtende.

E-mail adresse

Mail@karindahl.dk
Klik for at sende mail

Telefon

+45 2395 8045
Telefontid hverdage kl. 7.30 til 8.30

Adresse