Parterapi

Få hjælp til at håndtere parforholdets udfordringer

Hvis alting var nemt, ville vi ikke vokse som mennesker

Slår kærligheden knuder, er I holdt op med at være nysgerrige og undersøgende i forhold til hinanden, trives tavshed, mange skænderier og/eller utilfredshed i jeres parforhold, er  kommunikationen dårlig eller ikke-eksisterende? Så kan parterapi hjælpe. 

Har I travlt med at ville lave hinanden om, og kunne I sammen tænke jer at gøre noget ved samspillet i jeres parforhold? Som parterapeut kan jeg være den neutrale part, som kan hjælpe jer i gang med at bryde de dårlige mønstre, så I enten kan forblive sammen men på en ny og bedre måde, eller gå fra hinanden på ordentlig vis. 

Hvis I vælger at gå i parterapi, så vær indstillet på, at parterapi kan være hårdt arbejde, I skal være indstillet på, at der mellem sessionerne hos mig, skal arbejdes på at ændre de mønstre, der er uhensigtsmæssige for jeres parforhold.

Vi kan sammen undersøge og arbejde med:

Hvorfor er I sammen?

Hvad bragte Jer sammen, hvad fik jer til at vælge hinanden, hvilken værdi har I givet hinanden i årenes løb, og hvordan er I vokset sammen – som individer og som par.

Hvordan er I sammen?

Hvordan bruger I tid sammen, hvordan taler I sammen, hvad gør I for at støtte hinanden i hverdagen, påskønner I hinanden, hvilken forskel gør I for hinanden i hverdagen.

Kontakt mig allerede i dag -
Det er ganske uforpligtende.

E-mail adresse

Mail@karindahl.dk
Klik for at sende mail

Telefon

+45 2395 8045
Telefontid hverdage kl. 7.30 til 8.30

Adresse