Parterapi

Få hjælp til at håndtere parforholdets udfordringer

Hvis alting var nemt, ville vi ikke vokse som mennesker

Slår kærligheden knuder, er I holdt op med at være nysgerrige og undersøgende i forhold til hinanden, trives tavshed, mange skænderier og/eller utilfredshed i jeres parforhold, er  kommunikationen dårlig eller ikke-eksisterende? Så kan parterapi hjælpe. 

Har I travlt med at ville lave hinanden om, og kunne I sammen tænke jer at gøre noget ved samspillet i jeres parforhold? Som parterapeut kan jeg være den neutrale part, som kan hjælpe jer i gang med at bryde de dårlige mønstre, så I enten kan forblive sammen men på en ny og bedre måde, eller gå fra hinanden på ordentlig vis. 

Hvis I vælger at gå i parterapi, så vær indstillet på, at parterapi kan være hårdt arbejde, I skal være indstillet på, at der mellem sessionerne hos mig, skal arbejdes på at ændre de mønstre, der er uhensigtsmæssige for jeres parforhold.

Gennem parterapi kan vi sammen undersøge og arbejde med:

Hvorfor er I sammen?

Hvad bragte Jer sammen, hvad fik jer til at vælge hinanden, hvilken værdi har I givet hinanden i årenes løb, og hvordan er I vokset sammen – som individer og som par.

Hvordan er I sammen?

Hvordan bruger I tid sammen, hvordan taler I sammen, hvad gør I for at støtte hinanden i hverdagen, påskønner I hinanden, hvilken forskel gør I for hinanden i hverdagen.

parterapi mellem Kolding og Vejle
Det er naturligt at blive udfordret som par

Gennem parterapi finder vi sammen vejen videre

Parløb gennem livet er ikke nødvendigvis let. Som de to mennesker er I er, udvikler I jer nogle gange sammen og andre gange i forskellige tempi, og hvis I glemmer at holde fast i hinanden, kan der pludselig komme en afstand i mellem Jer.

Parterapi kan hjælpe Jer tilbage til hinanden, også selvom I har flyttet Jer.

Klinik mellem Kolding og Vejle

Når I kommer til mig for parterapi, foregår det i min klinik mellem Vejle og Kolding, hvor jeg kan tilbyde trygge og nærværende rammer og hjælpe Jer med et genetablere den nære forbindelse.

Tag gerne fat i mig med de spørgsmål I måtte have, og når I ved, at jeg er den rette til at hjælpe Jer, tager vi skridtet videre sammen.

Kontakt mig allerede i dag -
Det er ganske uforpligtende.

E-mail adresse

Mail@karindahl.dk
Klik for at sende mail

Telefon

+45 2395 8045
Telefontid hverdage kl. 7.30 til 8.30

Adresse