Individuel terapi

Udvikling og forandring er aldrig for sent. 

Du skal finde drivkraften i dit indre og i modet til at tage dig selv alvorligt.

Alle kan opleve vanskelige perioder både i privat- og arbejdslivet. Samtaler med familie, venner og kolleger kan være problematiske, fordi de er for tæt på. Som psykoterapeut, stresscoach og  supervisor kan jeg gennem individuel terapi støtte dig i processen med at genfinde dig selv og din egen kraft. Jeg er udenforstående, neutral og har tavshedspligt. 

Typiske problemstillinger i min praksis erStress/overbelastning, livskriser, lavt selvværd, ensomhed, tristhed evt. m/angstsymptomer, svære relationer, tab, sorg og krise, manglende handlekraft, manglende livsglæde – alt det, vi alle sammen kan ramme ind i, alene fordi vi er mennesker. 

Gennem individuel terapi kan vi sammen arbejde med:

Dine her og nu problemstillinger

Vi kan alle støde ind i udfordringer og problemstillinger, som vi ikke selv kan løse. Jeg kan give dig den sparring, du har brug for til at blive handlekraftig og tilfreds med dit liv.

Ubalance i livet

Om der er sammenhæng mellem dine inderste tanker, følelser og ressurser og det ydre liv, du lever – om du står ved dig selv.

Dine begrænsninger i livet

Hvad der eventuelt forhindrer dig i at opnå det liv, du ønsker dig. Sammen arbejder vi med det, der sker i nu’et, men hvis det er relevant, kan vi inddrage både fortiden og fremtiden for at skabe sammenhæng og udvikling.

At få mere ro og tilfredshed ind i dit liv.

Hvordan du kan blive i stand til at foretage de ændringer, der skal til, for at du kan komme til at leve og handle på en måde, som giver dig en følelse af ro og tilfredshed.

Individuel terapi - klinik mellem kolding og vejle
Nogle gange føles livet stejlt

Individuel terapi kan hjælpe dig hen over livets forhindringer

Vi møder alle modstand i livet, som vi skal forcere for at komme videre. Det kan være svært, hvis vi ikke har prøvet det før, og det kan føles som om, vi ikke har kræfterne til at klare det.

Gennem individuel terapi hjælper jeg dig til at opdage, at du selv kan. Gennem nærværende guiding og støtte, hjælper jeg dig til at overkomme forhindringen, så det bagefter føles som om, at du nu er kommet op på et nyt niveau. Nu kan du mere.

Klinik mellem Kolding og Vejle

Når du kommer hos mig for individuel terapi, foregår det i min hyggelige klinik i Gravens ved Egtved, midt mellem Kolding og Vejle. 

Kontakt mig allerede i dag -
Det er ganske uforpligtende.

E-mail adresse

Mail@karindahl.dk
Klik for at sende mail

Telefon

+45 2395 8045
Telefontid hverdage kl. 7.30 til 8.30

Adresse