Forældrerådgivning

Forældrerådgivning: Få hjælp til at klare de hårdknuder, familien kan løbe ind i.

Når vi udvikler os sammen som mennesker, er det naturligt at få brug for hjælp

Familier er en sammensætning af mennesker, der både udvikler sig i fællesskab og individuelt. Som forælder kan det være svært at håndtere både sin egen hverdag, udfordringer og udvikling, og samtidig have fuldt overblik over, indsigt i og overskud til at håndtere, den udvikling børnene og partneren gennemgår – og så er det, at vi risikerer at køre fast.

Det er helt naturligt – og nogle gange kræver det bare et lille skub for at komme i gang igen.

Jeg har mange års erfaring med forældrerådgivning og arbejdet med forældre og børn. Også de forældre, der har børn, som har påkaldt sig opmærksomhed af den ene eller anden art i daginstitutionen, skolen eller andre steder, det være sig børn med diagnoser eller med træk, som kan minde om en diagnose.

Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak

 

Typiske problemstillinger som forældrerådgivning af bidrage til at løse

Usikkerhed og uenighed om børneopdragelse

Der er så mange eksperter derude i verden, som mener, at børn skal opdrages på den ene eller den anden måde, for at blive “rigtige mennesker”, og det er nemt at gå i den fælde, at tro på alt hvad der bliver sagt. Samtidig kommer I forældre fra forskellige baggrunde og forskellige opdragelser, og det kan godt skabe både uenighed og usikkerhed. 

Udfordringer med familiemønster og struktur

I en travl hverdag med fuldtidsjobs, fritidsinteresser, daginstitutioner og skoler og alt det vi skal i hverdagen, kan det være svært at få skabt et familiemønster, som vi alle trives i. Jeg kan hjælpe Jer med at prioritere. 

Balancen i familien, hvor børnene er blevet teenagere

Når vores børn bliver ældre, begynder de at løsrive sig fra os forældre, og deres stadig mere selvsikre og egenrådige personligheder kan godt komme lidt på kant med forældrenes forstillinger om, hvad der er det rigtige, både for det unge menneske og for familien som fællesskab.

Forældre med børn, der har problemer med adfærd, kontakt og trivsel eller måske har diagnoser.

Når børn på forskellig vis ”fortæller” med og uden ord, at de har det svært, stiller det store krav til forældrene. Forældre bliver ramt, når deres barn har det svært, og de kan komme til at føle sig utilstrækkelige.  Det kan være vanskeligt at vide, hvad man skal gøre for at hjælpe barnet bedst muligt, og det kan være overvældende at finde ud af, hvor man skal henvende sig for at få hjælp og ligeledes at overskue de hjælpetilbud, der gives.

Kontakt mig allerede i dag -
Det er ganske uforpligtende.

E-mail adresse

Mail@karindahl.dk
Klik for at sende mail

Telefon

+45 2395 8045
Telefontid hverdage kl. 7.30 til 8.30

Adresse